ComputerSalg.se - online MEGAstore

ComputerSalg.dk

Med mer än 22 år i branschen, och med en webbshop som har funnits sedan 1999 vet vi mycket väl vad som gäller.
På ComputerSalg - Online Mega Store hittar du alltid ett stort urval av de populäraste produkterna, med mer än 1.400.000 produkter online.
I 2019 utnämndes ComputerSalg till den bästa webbutiken i kategorin Telefoni, ett pris som Pricerunner står bakom och som bygger på både bedömninarg av butiken, köpprocessen och köpupplevelsen. Delar som kundrecensioner, röster och slutligen Mystery Shopping räknades med i den samlade bedömningen av ComputerSalg - Online MEGA Store.

Den bästa kundservicen
Du kan känna dig trygg när du handlar på ComputerSalg - Online Mega Store Att vi har glada och nöjda kunder betyder mycket för oss. Våra duktiga kundservicemedarbetare finns tillgängliga på telefon kl. 10-14.00 alla vardagar. Vi har även produktspecialister inom nästan alla produktområden som kan vägleda dig och ge råd om våra många produkter. Vi hoppas att du blir nöjd med den service du får av oss.

Ett enormt utbud
ComputerSalg - Online MEGA Store är en av de största webbshopparna i Danmark när det gäller produktuttbud. Med mer än 1.400.000 olika produkter kan du hitta allt inom Elektronik & Kontor, Hushåll, Hem & Trädgård, Sport, Spel och Fritid, Kontor, El, VVS och Böcker. Så om det är en dator, en bok, en ugn, en vattenslang eller ett nytt kylskåp, kan du hitta det på ComputerSalg - Online Mega Store

Supersnabb leverans
Beställ innan 16.00 mån-fre och få din leverans redan nästa dag, normalt. Gäller endast de varor vi har i lokalt lager.
Vi packar även order på söndagen, så varor på lokalt lager kan bokas på helger fram till söndag kl 14.00 och skickas ut från oss redan på måndagen.

Om ComputerSalg.dk
ComputerSalg.dk började i 1996 som en detaljhandel som sålde datorer, hårdvaru och mjukvaru. 1999 utvidgades med online-försäljning och sedan dess har företaget blivit stort. Hösten 2013 flyttade ComputerSalg.dk till Borup i den gamla pipafabriken vid Kimmerslevvej och öppnade samtidigt en liten butik med direkt koppling till lager och administration. Hösten 2015 blev platsen för liten och ett nytt lager på drygt 2.200 m2 uppfördes, vilket var klart till bruk i början av 2016. Samtidigt utvecklades verksamheten till ett dedikerat onlinelager med stort sett allt inom Elektronik och kontor, Hushåll, Hus och trädgård, sport, lek och fritid, kontor, el och rörmokare, och verksamheten blev till ComputerSalg Online MEGA Store.
I 2017 och 2018 förstärkte ComputerSalg Online MEGA Store ytterligare verksamheten och tillade ännu mer produktkategorier och leverantörer till det redan stora utbudet, så att du nu också kan hitta dem flesta populära böcker av tiden.

Vi tog den nordiska marknaden till oss
I linje med den positiva utvecklingen av onlineförsäljningen i Danmark, öppnade ComputerSalg sin webbutik i Sverige 2017 och efter en riktigt positiv mottagning av de svenska kunderna öppnade den också för norska kunder 2019 när datorförsäljning öppnades i februari 2019.

;