ComputerSalg.dk

- Stort utbud och med kundservice som fokus
Med nästan 20 år i branschen vet vi mycket väl vad som gäller. Hos ComputerSalg.se hittar du alltid ett stort urval av de populäraste varorna inom hemelektronik.

Den bästa kundservicen
Du kan känna dig trygg när du handlar på ComputerSalg.se. Det betyder mycket för oss att vi har glada och nöjda kunder, och vi hoppas att du blir nöjd med den service du får hos oss.

Trygg e-handel
ComputerSalg.se är certifierade med e-handelns trygghetsmärkning. Det innebär att du är garanterad en trygg och förtroendefull miljö när du handlar hos oss. Trygghetsmärkningen är ett certifieringssystem som arbetar för en trygg e-handel mellan kunder och handlare. Med trygghetsmärkningen täcks du som kund av ett köpskydd med en ekonomisk garanti på upp till 10 000 SEK per köptillfälle, samtidigt som handlaren kontinuerligt kvalitetssäkras av jurister med trygghetsmärkning, så att du garanteras en trygg och transparent e-handel.

Ett enormt utbud
Den danska webbutiken ComputerSalg.dk är en av de största i Danmark för försäljning av hemelektronik. Förutom hemelektronik hittar du också allt det du behöver inom boende, hem, hus & trädgård, sport och fritid.

Historien bakom ComputerSalg.dk
ComputerSalg.dk startade 1996 som en specialbutik med försäljning av datorer, hårdvara och mjukvara. 1999 utökade man med onlineförsäljning. Sedan dess har verksamheten vuxit stort och är idag en av de största webbutikerna i Danmark för försäljning av hemelektronik. Under hösten 2013 flyttade ComputerSalg.dk till den gamla rörfabriken på Kimmerslevvej i Borup, och öppnade samtidigt en butik i direkt anknytning till lager och administration.