ComputerSalg.se


Jättestort sortiment och kundservice i fokus

Med mer än 24 år i branschen och en webbshop som har varit online sedan 1999 vet vi vad det handlar om. Hos oss hittar du alltid ett stort urval av de mest populära artiklarna, och med mer än 1 400 000 produkter har du något att välja mellan.

Fakta om ComputerSalg

  • Mer än 1,4 miljoner olika produkter online.

  • Vi skickar mer än 700 000 beställningar varje år.

  • Mer än 800 000 onlinebesökare varje månad i Danmark, Sverige och Norge.

  • Har precis öppnat webbshop i Finland.

  • Öppnar webbshop i Tyskland 2021.

Pricerunner betygsättning i 2020
År 2020 utsågs ComputerSalg till bästa webbshoppen i kategorin Dator och programvara, en pris som Pricerunner står bakom och som bygger på både bedömningen av butiken såväl som köpprocessen och köpupplevelsen. Kundrecensioner, röster och slutligen Mystery Shopping räknas också med i den samlade bedömningen av butiken.
Den bästa kundservice
Du kan känna dig säker när du handlar på ComputerSalg Online Mega Store Det betyder mycket för oss att vi har glada och nöjda kunder. Våra duktiga kundtjänstmedarbetare är klara via telefon från kl. 10-16.00 alla vardagar. Vi hoppas att du är nöjd med den service du möter hos oss.

EVA - ComputerSalgs nya förpackningsmaskin.

Jättestort sortiment
ComputerSalg Online Mega Storeär en av Danmarks största webbshoppar när det gäller produkturval. Med mer än 1 400 000 olika produkter hittar du allt inom elektronik & kontor, hushåll, hem och trädgård, sport, lek och fritid, kontor, el & VVS, böcker och mat & vin. Så oavsett om det är en dator, en bok, en ugn, en vattenslang eller ditt nästa kylskåp, då hittar du det på ComputerSalg – Online Mega Store
Snabb leverans
Beställ innan kl. 16.00 Mån-fre och få leverans inom 1-3 vardagar, när varan finns i vårt eget lager.
EVA-snabb och miljövänlig förpackningsmaskin
EVA kom i drift snabbt och redan innan året gick hade hon packat över 170 000 beställningar.
I november 2020 installerade ComputerSalg en ny automatisk förpackningsmaskin. Förutom att EVA är snabb och kan ersätta de flesta av våra förpackningsstationer, har hon 3D-skanningsteknik som gör att det kan packas mycket nära varan. Därigenom minskar vi förpackningsstorleken med upp till 50% och ger både besparingar på kartong men att fyllet i lådorna minskas, så en beställning hos ComputerSalg är nu också mer miljövänlig.
Om ComputerSalg.dk
ComputerSalg.dk startade 1996 som en butik, som sålde datorer, hårdvara och programvara. 1999 utvidgades den med onlineförsäljning och sedan dess har företaget vuxit stort. Hösten 2013 flyttade ComputerSalg.dk till Borup i den gamla pipfabriken på Kimmerslevvej och öppnade samtidigt en butik direkt ansluten till lager och administration. Hösten 2015 blev platsen för liten och utvidgades med ett nytt lager på drygt 2200 m2, som var klart i början av 2016. Samtidigt utvecklades verksamheten vidare till ett bestämt varuhus online med allt inom elektronik & kontor, hushåll, hus & Trädgård, sport, lek och fritid, kontor och el & VVS, och verksamheten blev ComputerSalg Online MEGA Store.

Under 2017 och 2018 stärkte ComputerSalg Online MEGA Store verksamheten ytterligare och lade ännu fler produktkategorier och leverantörer till det redan enorma sortimentet, så du nu också hittar alla dom mest populära böckerna.

År 2020 flyttade ComputerSalg till en ny plats när adressen på Tinvej 7 i Ringsted invigdes. Här kom företaget till en lokal som kunde rymma både den snabbt ökande inventeringen och med goda utvecklingsmöjligheter. I den nya bostaden med 10 000 m2 lager och 1000m2 kontor kan företaget uppfylla tillväxtpotentialen och ambitionerna för de kommande åren.
Den nordiska marknaden
Med den positiva utvecklingen av onlineförsäljningen i Danmark öppnade ComputerSalg sin webbshop i Sverige 2018 och efter ett mycket positivt mottagande från svenska kunder öppnades det också för norska kunder 2019 när computersalg.no öppnades i februari 2019 och i slutet 2020 ingick också Finland. År 2021 är planen att Tyskland också ska tas över av ComputerSalg.