LEGO Technic 42083 - Bugatti Chiron

Varenr.: [4634528] | Producent: LEGO | Model-nr.: LEG-42083 | EAN: 5702016116977

Varan finns i vårt fjärrlager, leveranstiden är 3-4 dagar. Mer info
SEK 3.396,00
exkl. moms 2.716,80
Totalt inkl. frakt 3.396,00
Lägg i kundvagn
Bugattis sportbilar och LEGO byggklossar kan verka som två helt olika saker, men de har en gemensam designfunktion: att vara bäst. När möjligheten till samarbete blev möjlig arbetade båda teamen med passion och precision för att fullända den ultimata superbilsmodellen: LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron.

Att tolka Bugatti Chirons W16-motor ledde designteamet till att producera den mest sofistikerade LEGO Technic motorn hittills. Den har 16 cylindrar - alla cylindrar är fullt rörliga tack vare två vevaxlar. Växellådan är lika komplex med åtta fullt fungerande växlar.

Höjdpunkten för Bugatti när de monterar en Chiron? Att ansluta den helgjutna karossen till fordonets bakre del. Denna viktiga process finns också med i monteringen av Technic versionen av bilen, vilket ger byggaren en Formula One-liknande byggupplevelse.

Två nya delar skapades för att fånga Bugatti Chirons hjul. Dels de överlappande fälgarna som skapar en illusion av lågprofildäck, och dels en skivkloss som ansluter fälgarna till chassit. Fyrhjulsdriften är en annan viktig funktion som gör modellen kraftfull att hantera.

Instrumentbrädan, hastighetsmätaren, den ikoniska mittlinjen och den flatbottnade ratten är bara några av detaljerna på insidan som inspirerats av den riktiga Bugatti Chirons lyx och fantastiska hantverk. Bilens kurviga säten är också realistiskt återskapade med hjälp av paneler, balkar och plattor.
  • Specifikationer
  • Specifikationer - Detaljerade
  • Produktnummer
ProduktbeskrivningLEGO Technic 42083 - Bugatti Chiron - byggsats
ProdukttypBugatti Chiron - byggsats
ÅlderFrån 16 år
Antal inställda delar3599
FärgDubbel blå ljussignal
SäkerhetsvarningarInte för barn under 3 år, kvävningsrisk - små delar
Bredd25 cm
Djup56 cm
Höjd14 cm
Allmänt
ProdukttypBugatti Chiron - byggsats
ÅlderFrån 16 år
Antal inställda delar3599
Diverse
FärgDubbel blå ljussignal
FörpackningstypBox
SäkerhetsvarningarInte för barn under 3 år, kvävningsrisk - små delar
Dimensioner25 cm x 14 cm x 56 cm
Varningar om kvävningsrisk
KvävningsriskJa
Leksaken innehåller små delarJa
Produkten är känd under följande produktnummer i vårt system
SKU: LEG-42083
EAN: 5702016116977
Varför upplever jag att exakt samma varor finns med flera olika produktnummer?

Tillverkarna ger ofta ut samma produkter med olika produktnummer, vanligtvis handlar det uteslutet om olika versioner av emballage. T.ex. så kan emballaget målinriktas för olika länder. Vi försöker på bästa sätt samla varorna, men det kan upplevas som att samma produkter finns med olika produktnummer i vårt system.