Köp LEGO® DUPLO till de bästa priserna hos ComputerSalg.

LEGO® DUPLO

LEGO® DUPLO öppnar upp en värld av möjligheter för de små. Uppsättningarna ger små barn från 18 månader möjlighet att lära sig genom lek. Serien innehåller stora block i de vackraste färgerna som gör dem lättare att hantera och montera. Med LEGO® DUPLO kan du utforska allt från gårdar, nöjesparker, byggarbetsplatser och mycket mer.
115 Produkter
Föregående
Sida 1 af 5
Nästa
 
Föregående
Sida 1 af 5
Nästa

LEGO® DUPLO utvecklar barns finmotorik och skapar den bästa ramen för kreativ lek.

Uppsättningarna väcker en värld full av överraskningar till liv och ger timmar av nöje och underhållning. LEGO® DUPLO utvecklar barns finmotorik och skapar den bästa ramen för kreativ lek. Serien kan sättas ihop på ett oändligt antal sätt för att stödja barns naturliga lust att utforska och lära. Utforska den prisbelönta appen från LEGO® i ett universum fullt av magi och upplevelser för livet. DUPLO® är inget mindre än ett lysande sätt att påskynda utvecklingsresan för de minsta barnen.

1969 lanserades de första stora LEGO®-klossarna, som var avsedda för små barn. De var dubbelt så stora som vanliga LEGO® klossar. Av detta kommer också namnet DUPLO®, som är en blandning av duplus (latin för dubbel) och LEGO®. Storleken gjorde dem också kompatibla med original LEGO® klossar. Du kan alltså kombinera DUPLO® och helt vanliga LEGO® klossar, och samla fler åldersgrupper för lek.Klossarnas storlek gjorde dem också säkrare och minimerar därmed risken för kvävning.DUPLO® går igenom en lång rad stränga säkerhetskrav, vilket bland annat innebär full kontroll över produktionen och en ständigt blick för förbättringar. Allt LEGO® testat av oberoende laboratorier för att säkerställa att det uppfyller eller överträffar alla säkerhetskrav i alla länder.

Lärande genom lek är DUPLO®s DNA.

I denna ålder utvecklas barns hjärnor snabbast. Här stödjer DUPLO® viktigt lärande samtidigt som du har roligt. Som när de satte ihop två tegelstenar för första gången och inser att de kan bygga allt de kan tänka sig. LEGO® DUPLO stödjer ständig utveckling genom de många uppsättningarna, där skapelserna blir större och barnen hittar nya sätt att uttrycka sig. DUPLO är indelat i åldersnivåer +ett och ett halvt, 2+, 3+ och 4+ som ser till att utmaningar växer i takt med barnet. Det finns ett set för ditt barn, oavsett intresse och ålder. I DUPLO®-universumet hittar du även set som är avsedda att tas med in i duschen. Som något helt nytt introducerade DUPLO® en serie set designade för badtid med mycket nöje. Seten är lätta att rengöra och förvara till nästa gång. Titta bara på det flytende dyretog med en gungande anka, isbjörn och flodhäst på skumtopparna.