Hitta LEGO® Ideas till de bästa priserna på ComputerSalg.

LEGO® Ideas

LEGO® Ideas inbjuder fans att skicka in sina byggen för en chans att bli ett framtida LEGO®-set. Seten är inspirerade av fläktbyggen som laddats upp på LEGO® Ideas webbplats. Här röstar fansen på dem, varefter de förvandlas till officiella set.
23 Produkter

Med LEGO® Ideas går drömmar i uppfyllelse.

Utforska det vildaste universum bland realistiska modeller som speglar alla möjliga intressen. Här utmanas vuxna byggare bland avancerade konstruktioner och tekniker. Modellerna är självklara som utställningsmodeller och innehåller många detaljer som kommer att se bra ut som en del av en unik kollektion. LEGO® Ideas är självklara presentidéer för unga från 13 års ålder och vuxna byggare som vill ha en större utmaning och mer avancerad design. Med LEGO® Idéer går drömmar i uppfyllelse.

LEGO® Ideas lanserades redan 2014 som ett sätt att komma ännu närmare vuxna fans och byggare. Vid den tiden måste fansdesigners vara minst 18 år gamla för att få tillgång till plattformen och skicka in nya idéer för kommande produkter. I början behövde en idé bara samla in 1 000 röster för att bli övervägd av LEGO®. I takt med att plattformen växte sig större sänktes ålderskravet från 18 till 13, men de inlämnade idéerna fick nu skrapa ihop 10 000 röster. LEGO® Ideas har varit revolutionerande på många sätt och fört med sig otroligt många vackra set till världen. Här kan bland annat nämnas Flaskskepp (92177), Trädkoja, Central Perk, Dinosauriefossil, Flygel (21323), Nalle Puh, Skrivmaskin og Home Alone (21330).

LEGO® Ideas samlar fans från hela världen för att dela med sig av sina bästa idéer.

Du kan enkelt och enkelt gå med i LEGO® Ideas-gemenskapen och själv utforska en värld av passionerade LEGO®-fans som alla delar samma kreativitet. Är du till exempel förtjust i musik? Då kommer du att älska LEGO® Ideas modellset Flygel (21323), som innehåller den mest avancerade tegelversionen av en flygel. Du kan till och med spela musik själv, eller aktivera motorn och låta flygeln spela åt dig. Njut av en paus och skapa ditt eget musikaliska mästerverk. Eller vad sägs om en rymdraket som är över 100 cm lång med LEGO® Ideas modellset NASA Apollo Saturn V. Modellen är späckad med fina detaljer och är ett självklart visningsobjekt. Den kommer säkerligen att göra ett stort intryck var du än visar den. Du kan också hitta många andra LEGO® Ideas-set på vår sida och utforska några av de största klassikerna genom tiderna.