Köp Philips Hue lampor | Smart belysning | ComputerSalg

Philips Hue lampa – smart belysning för hemmet

När vi går upp på morgonen föredrar de flesta ett starkt ljus som väcker kroppen och hjärnan. När vi läser en bok efter jobbet behöver vi en dämpad belysning som är lugnande för ögonen. När vi spelar musik på högtalaren och samlas för brädspel på kvällen, ger gyllene ljus känslan av mysighet, umgänge och avkoppling.

Ljus spelar en viktig roll i allas vardag och med en Philips Hue lampa får du full kontroll över din belysning i hemmet. Åh ja, och det spelar ingen roll heller att din nya Philips Hue-lampa kommer i en läckert ren design som är en fröjd för ögat.
113 Produkter
Föregående
Sida 1 af 5
Nästa
 
Föregående
Sida 1 af 5
Nästa


Anslut din Philips Hue golvlampa till din Philips Hue taklampa

Det krävs ingen lång IT-utbildning för att få dina Philips Hue-lampor att spela ihop. Du behöver bara sätta upp en kontrollbox, kallad Hue Bridge, som gör det möjligt att ansluta dina Philips-enheter till varandra såväl som din smartphone. När Hue Bridge är ansluten till din router och du har laddat ner appen till din smartphone är det lätt att uppnå önskad stämning i hemmet. Till exempel kopplar appen din Philips Hue golvlampa till din Philips Hue taklampa, och på så sätt har du full kontroll över ljusstyrka och färger i hela huset.

Smart belysning skapar ett tryggt hem med mycket välbefinnande

En Philips Hue-lampa är inte bara estetiskt tilltalande, utan bidrar också till en hälsosammare och säkrare vardag. Du behöver inte vara hemma för att styra din Smart Lighting, och det går faktiskt att slå på t.ex. din Philips Hue golvlampa på distans via appen. Detta är smart när du inte är hemma på kvällen, då ljuset kan skrämma bort potentiella inbrottstjuvar.

Förutom säkerhet ger en Philips Hue-lampa även välbefinnande när du är hemma. Under de mörkare månaderna får kroppen inte den nödvändiga mängden naturligt ljus, vilket ger hjärnan en lägre energinivå. När solen går upp sent och går ner tidigt, kastar den kroppens naturliga rytm ur balans. Philips Hue-lamporna kan ställas in så att de ger ett klart och starkt ljus på morgonen, och en mer gyllene, dämpad belysning innan läggdags.

Vilken Philips Hue lampa uppfyller dina behov?

Vi har ett brett urval av Philips Hue-lampor, och det är viktigt att du hittar den produkt som bäst motsvarar dina behov. Du måste därför ta hänsyn till rummets layout och storlek innan du investerar i Smart Lighting.

Vi rekommenderar att du alltid läser specifikationerna på våra Philips Hue-lampor så att du får rätt produkt för ditt hem. Om du behöver ytterligare vägledning, vår kundsupport är redo att hjälpa till 24/7.

Vi har dock tillåtit oss att svara på de vanligaste frågorna nedan:

Är Philips Hue energibesparande?

Det är klart att när man använder ljus så använder man också energi. Philips Hue har dock visat sig vara mer energibesparande än de allra flesta andra smarta belysningar. Detta på grund av den intelligenta Zigbee-tekniken, som ger full kontroll över hela husets ljusnivå.

Kan Philips Hue användas utomhus?

Ja, Philips Hue kan även användas utomhus. Även här har du möjlighet att använda Smart Lighting där du kan ställa in lamporna på t.ex. att slå på när du kommer hem på kvällen.

Hur länge håller Philips Hue?

Idag håller en Philips Hue-lampa i snitt 25 000 timmar, vilket är betydligt längre än t.ex. en glödlampa. Beroende på hur ofta dina lampor tänds, håller en glödlampa upp till 25 år. En Philips Hue-lampa behöver därför bytas mer sällan än de flesta andra lösningar.