Privacy Policy

Integritetspolicy

Cookies
En cookie är en symbol som står för att en användares beteende på ett nätverk registreras hos användaren (på användarens hårddisk). På så vis vet servern (t.ex. en webbplats) vid användarens nästa besök vem användaren är.

Ingen personligt identifierbar information lagras i en cookie. Det är snarare information om användarens beteende på en webbplats som lagras, som t.ex. ett inmatat användarnamn i samband med en inloggning till en särskild del av webbplatsen. En cookie lagras på användarens hårddisk tillsammans med cachade filer. En cookie är en textfil som skickas till din webbläsare från en webbserver och lagras på din dators hårddisk. Du kan ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när du får en cookie, eller så kan du välja att stänga av cookies helt och hållet.

Det enda dessa cookies används till är att känna igen din dator. Tekniskt kan “cookies” delas in i två typer. Den ena typen kallas “sessionscookies” och de är till för att hålla koll på vad du lägger i din varukorg när du navigerar runt på webbplatsen. “Sessionscookies” lagras inte på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare. Det finns en annan typ av “cookie” som kallas “permanenta cookies” och som lagras som en textfil på din dator i ungefär en månad. “Permanenta cookies” gör det möjligt för vår server att känna igen din dator nästa gång du loggar in på vår hemsida.

På www.computersalg.se använder vi cookies för att optimera webbplatsen och dess funktioner, och därmed göra ditt besök så enkelt som möjligt.

Vi lagrar bara information om innehållet i en eventuell varukorg – inga känsliga data.

Hur raderas cookies från användarens dator?
I Internet Explorer raderas cookies under menyn "Verktyg" --> "Internetalternativ" --> "Ta bort cookies"

Inloggningsstatistik
Inloggningsstatistik används på www.computersalg.se och innebär att ett statistiksystem samlar in information som kan ge en statistisk bild av hur många besökare en webbsida har haft, var de befinner sig, vilken del av webbplatsen de besökte etc.

På www.computersalg.se används inloggningsstatistik för att optimera webbplatsen och dess funktionalitet.

Dina personuppgifter
För att du ska kunna ingå ett avtal med oss via webbplatsen måste du registrera dig med följande personuppgifter:
- namn
- adress
- telefonnummer
- e-postadress
- (organisationsnummer för företag)


Personuppgifterna registreras hos Computersalg A/S och lagras i 5 år (5 år enligt kraven i bokföringslagen), varefter informationen raderas. När personuppgifter samlas in via vår webbplats, garanterar vi att det alltid sker efter ditt uttryckliga medgivande, så att du informeras om exakt vilken information som samlas in och varför. Dataansvarig är: Direktören för ComputerSalg A/S.
Vi lagrar inte kunduppgifter krypterat. Vi överför inte kunduppgifter krypterat.

Den information som lämnats till www.computersalg.se lämnas inte på något sätt vidare eller säljs till tredje part, och vi registrerar inga känsliga uppgifter. Som registrerad hos ComputerSalg A/S har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att få veta vilka uppgifter om dig som registrerats. Dessa rättigheter har du enligt personuppgiftslagen, och frågor i samband med denna ställs till ComputerSalg A/S via e-post: info@computersalg.se.