ComputerSalg.se - online MEGAstore

Cookies

Privacy Policy

Integritetspolicy

Inloggningsstatistik
Inloggningsstatistik används på www.computersalg.se och innebär att ett statistiksystem samlar in information som kan ge en statistisk bild av hur många besökare en webbsida har haft, var de befinner sig, vilken del av webbplatsen de besökte etc.

På www.computersalg.se används inloggningsstatistik för att optimera webbplatsen och dess funktionalitet.

Dina personuppgifter
För att du ska kunna ingå ett avtal med oss via webbplatsen måste du registrera dig med följande personuppgifter:
- namn
- adress
- telefonnummer
- e-postadress
- (organisationsnummer för företag)


Personuppgifterna registreras hos Computersalg A/S och lagras i 5 år (5 år enligt kraven i bokföringslagen), varefter informationen raderas. När personuppgifter samlas in via vår webbplats, garanterar vi att det alltid sker efter ditt uttryckliga medgivande, så att du informeras om exakt vilken information som samlas in och varför. Dataansvarig är: Direktören för ComputerSalg A/S.
Vi lagrar inte kunduppgifter krypterat. Vi överför inte kunduppgifter krypterat.

Den information som lämnats till www.computersalg.se lämnas inte på något sätt vidare eller säljs till tredje part, och vi registrerar inga känsliga uppgifter. Som registrerad hos ComputerSalg A/S har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att få veta vilka uppgifter om dig som registrerats. Dessa rättigheter har du enligt personuppgiftslagen, och frågor i samband med denna ställs till ComputerSalg A/S via e-post: info@computersalg.se.