ComputerSalg.se
FBAC4895-B52C-4E03-B099-A6A8F8B8017B Created with sketchtool. 706D6907-81E1-46A2-B8F9-7B702A1EF2C7 Created with sketchtool. 6A870209-E7F5-44F5-A66F-09E20C85A0DC Created with sketchtool. 0BB04D6C-A9AB-4913-BF4F-5A23954E68E1 Created with sketchtool. 501E26C7-66C1-4DAA-B740-6CFAF55A1B39 Created with sketchtool. C105F7D3-D5EE-43C9-9EE8-05CC42B296D4 Created with sketchtool. D94689D8-7CBB-41C8-AC06-F79D81FF82D5 Created with sketchtool. DA4C7ED9-2512-4D52-94F0-92800F2A6E04 Created with sketchtool. 42E133FD-828F-4CF4-A0BF-560014487A57 Created with sketchtool. F52D9745-4BFD-4506-BEEF-630FD09EF2D9 Created with sketchtool.

Köpvillkor

Köpvillkor v2.2-02-2023

1. BESTÄLLNING
På www.ComputerSalg.se kan du beställa varor via vår webbplats. Om du har frågor om varor som inte finns på webbplatsen är du alltid mer än välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.
Information om tekniska data och specifikationer från tillverkaren, eller från säljarens webbplats, är endast vägledande. Köparen är ansvarig för val av tjänst och för att uppnå önskat resultat med köpet. Kontrollera alltid tillverkarens egen webbplats för att få senaste produktdata.

Alla priser på www.computersalg.se anges i svenska kronor (SEK) inkl. 25% moms och andra skatter. Priserna är löpande och gäller endast inom Sveriges gränser.
Detta med förbehåll för: valutaförändringar, force majeure, skatteförändringar.
När du handlar hos www.computersalg.se ingås avtal på följande språk: svenska.

www.computersalg.se ägs och drivs av:

ComputerSalg A/S Tinvej 7 4100 Ringsted Danmark CVR-nr. 20366532

Handelsvillkor skickas via e-post direkt efter köpet tillsammans med kopian av uppgifterna och efter att varan skickats tillsammans med köpets kvitto (faktura). Märk vänligen, att det inte finns ett bindande köpavtal med ComputerSalg A/S förrän du har fått en fakturabekräftelse från ComputerSalg A/S.

Märk vänligen, att det inte finns ett bindande köpavtal med ComputerSalg A/S förrän du har fått en fakturabekräftelse från ComputerSalg A/S.

ComputerSalg A/S expedierar vanligtvis beställda beställningar till kund inom 24 timmar, om produkten finns i vårt lager och beställningen görs innan kl 15.00.
Finns produkten i vårt fjärrlager är leveranstiden vanligtvis 2-10 arbetsdagar.
Varor som inte finns på vårt postorderlager och som inte finns "fjärrlager" kan variera kraftigt i leveranstid.

Den förväntade leveranstiden kan ses på produkten
Det är alltid möjligt att se en uppdaterad status för din order på den länken som du får från oss. Om det av någon anledning händer en ändring kan du också se det här. Ordern kan också annulleras via orderlänken, ända tills vårt lager börjar plocka varan. Om vi inte kan leverera inom avtalad tid kommer vi informera konsumenten, utan onödigt dröjsmål, om anledningen till förseningen och upplysa en ny leveranstidpunkt, om det är möjligt. Kan vi inte heller åtgärda felet inom skälig tid och leveranstid är av väsentlig betydelse, har konsumenten rätt att häva köpet.

Åldersgräns:
Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen.
ComputerSalg.se ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.


Prisändringar:
Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering, t.ex. vid större förändringar i valutakurser. Lagerförda produkter levereras alltid till bekräftat pris och förändras priset för en lagerförd produkt mellan order och leverans, gäller priset som lämnats i orderbekräftelsen. För produkter som vid orderläggning ej finns disponibla i lager, gäller orderbekräftat pris med reservation för prisjusteringar från leverantör eller övriga omständigheter utom ComputerSalg A/S kontroll. Om ett nytt pris kan erbjudas på beställningen måste detta godkännas av kunden, annars annulleras beställningen. Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter och förändringar utom vår kontroll. Vi förbehåller oss rätten att avbryta en handel om felaktiga priser anges på hemsidan, eftersom de är automatiskt registrerade. Översikten är en kopia av din kundvagn och inte vår acceptans eller bekräftelse på beställningen.


2. BETALNING
På www.computersalg.se kan du betala med:
Visa
Mastercard
Klarna
Swish

Data du skickar i samband med köp som betalas med betalkort är krypterade (SSL) och det är därför bara betalningsleverantör som kan läsa dessa.
Varken ComputerSalg A/S eller andra har möjlighet att läsa dessa data.
Beloppet för varorna dras först när varorna skickas från ComputerSalg A/S.
Beloppet som dras kan aldrig vara större än beloppet som du har godkänt vid köpet.


Behandling av kreditkortsinformation vid köp från Computersalg A/S hanteras av Bambora, som ingår i Ingenico Group - ett av världens största företag inom betalningslösningar.
Bambora uppfyller kraven för PCI-DSS.
Vi använder oss av 3Dsecure.

Det tillkommer inte kostnad för faktura, påminnelse eller inkasso.

Finansiering
Vill du gärna handla nu och fördela betalningen över en period, så gör en betalningsansökan hos Klarna.
Det tar bara några minuter att fylla i en ansökan.
Efter en vanlig kreditupplysning får du, under deras öppettider, svar på din ansökan inom 15 minuter.
Se Klarnas villkor här: https://www.klarna.com/se/villkor

3. FRAKT
Vi levererar med Bring och Budbee (endast mindre varor), och vid stora/tunga leveranser använder vi DHL. Vi kan endast leverera till en adress inom Sveriges gränser.

OBS! Du kan spåra Budbee paket via appen: Android och Apple

Leveranserna följer den aktuella transportörens villkor. Detta innebär att så snart paketet är i deras händer, bär de ansvaret för att paketet kommer fram intakt och oskadat. Om du får ett paket som är tydligt skadat bör du vägra att ta emot sändningen eller göra en anteckning på fraktsedeln "mottagen med förbehåll för senare inspektion och uppräkning av innehållet". Om du har tagit emot leveransen och upptäcker en skada, vänligen kontakta ComputerSalg A/S omedelbart och rapportera skadan. Det är alltid en bra idé att ta några bilder av hela sändningen, av fraktsedeln på paketet samt av eventuella skador. Vi hjälper mer än gärna till i dessa fall, så skicka gärna all dokumentation till oss, då kommer vi att gå vidare med ärendet. Så kom ihåg att spara förpackning, fraktsedel osv.

Vi erbjuder inte delleverans av beställningar.

OBS! Vi levererar inte till icke brofasta öar.
Du kan se fraktmetoden och fraktpriset på produktsidan och när du går till kassan.


Om sändningen inte hämtas ut/tas emot, före den tidsfrist som anges av transportören (normalt 14 dagar), kommer sändningen att returneras till ComputerSalg A/S.
Vi återbetalar fulla beloppet för varorna ex. fraktkostnad (kostnad för att returnera varan till oss).

OBS! Vid försändelser till ett utlämningsställe där det inte finns plats för fler paket på vald plats, levererar transportören till närmaste som har plats.

4. ÅNGERRÄTT
OBS! Ångerrätten gäller inte företagsköp.

Vid konsumentköp har du alltid 14 dagars returrätt när du handlar på www.ComputerSalg.se.
Du ska inom 14 dagar efter mottagande av leverans, eller vid delleverans, när sista varan är levererad, meddela oss om att du ångrar ditt köp. Meddelandet lämnar du via e-post till [email protected] eller via telefonsamtal.

Du kan även använda ComputerSalgs ångerblankett, som du hittar här.
Eller Konsumentverkets standard ångerblankett, som du hittar här.

I ditt meddelande måste du tydligt ange att du önskar utnyttja din ångerrätt.
Ångerrätten gäller från den dag du mottar varan.

Förutom den lagstadgade ångerrätten erbjuder vi också 90 dagars returrätt på oöppnade produkter som köpts som konsumentköp (av en privatperson), dvs. om produkten har en försegling får den inte brytas och om produkten har ett utgångsdatum får den inte överskridas.

Vi ber att få tillbaka varan senast 14 dagar efter meddelande om att köpet ångrats.

Returförsändelse
När ångerrätten eller returrätten utnyttjas måste du själv stå för kostnaderna för att returnera varan, t.ex. returfrakten.
Vissa varutyper kan inte returneras med vanlig transportör, t.ex. vitvaror, storformatsskrivare eller liknande produkter som väger mer än 30 kg.
ComputerSalg A/S kan i dessa fall kontaktas för användning av en av våra samarbetspartners, t.ex. en budfirma eller en specialtransportör,
för retur av varan. Denna fraktkostnad kommer att dras av från varans värde vid återbetalningen av beloppet och förväntas högst uppgå till SEK 2.350 kr + ev. Ötillägg.
Vi rekommenderar alltid att du skickar med samma transporttyp som produkten levereras för att säkerställa att enheten hanteras ordentligt och inte till exempel skadad på vägen.

Om du har köpt flera varor i en beställning och bara ångrar en del av köpet, återbetalar vi inte leveranskostnaderna.

Det är inte ett krav, men expeditionen går snabbare om vår RMA-blankett, som finns tillgänglig online, fylls i och bifogas returförsändelsen tillsammans med annan relevant information, som t.ex. en kopia av faktura eller orderbekräftelse, clearing- och kontonummer eller en ev. kopia på tidigare korrespondens o.s.v.

OBS! Du ansvarar för leveransen av varan, samt för lämplig förpackning vid returen.

OBS! Vi tar inte emot paket som skickas mot postförskott eller utan utdelning.

OBS! Om du ångrar ditt köp genom att vägra acceptera försändelsen kommer du fortfarande att vara ansvarig för våra returfraktkostnader.
Fraktkostnaden beror på produkttyp, varans vikt och mått. För stora varor, såsom vitvaror tex, kan det bli så mycket som SEK 2.350 kr + ev. Ötillägg.

Varans skick när du sänder den retur
Du ansvarar endast för en eventuell minskning av varans värde som orsakats av annan hantering än vad som krävs för att undersöka varans slag, egenskaper och funktionalitet. Med andra ord – du kan prova varan på samma sätt som om du hade provat den i en fysisk butik.
Om varan har prövats utöver vad som beskrivs ovan, betraktar vi den som begagnad. Detta betyder att du endast får tillbaka en del eller inget alls av köpesumman om du ångrar ditt köp, oberoende av varans handelsmässiga värde.
Detta värde fastställs genom en utvärdering utförd av ComputerSalg A/S.
Vid en värdeminskning dras detta belopp från återbetalningsbeloppet.
Värdeminskning gäller om varan returneras i ett begagnat och försämrat tillstånd så att den inte kan säljas vidare som ny. ComputerSalg A/S kommer baserat på detta att räkna ut värdeminskningen och återkomma till dig innan beloppet återbetalas.


Konsumentköplagens regelverk tillämpas
För att få hela köpesumman tillbaka måste du alltså göra på samma sätt som i en fysisk butik. Du får prova varan, men inte ta den i praktiskt bruk.
Varan måste vara oskadad, utan några tecken på slitage, inte ha några repor och vara i rent och gott skick, om du vill vara säker på att få alla dina pengar tillbaka.
Var därför försiktig när du packar upp varan, ta inte bort skyddsfolie/plast o.s.v. och var noga med att inte orsaka några repor eller märken.>br> Varan ska se ut så som du själv förväntar dig att en helt ny vara ska se ut – kort sagt, så som när du fick den.

Vid köp av varor i produktgrupper där förpackningen utgör en väsentlig del av varans återanskaffningsvärde, är en intakt originalförpackning alltid en viktig del av varans värde. Förpackningen ska därför alltid skickas med retur vid nämnda produktgrupper (datorer, skrivare, nätverksenheter, hifi-utrustning, kameror, videokameror, skannrar, radioapparater, tv-apparater, videoutrustning, GPS-utrustning, spelkonsoler och oberoende hårdvaruenheter) för att du ska få hela köpesumman tillbaka.
Hälso- eller hygienprodukter, eller andra varor som inte är lämpliga att returnera, kan inte returneras om de har tagits i bruk. De är möjligt att undersöka varorna utan att de tas i bruk. Detta gäller t.ex. varor som har varit i kontakt med hud, hår, matvaror och liknande.
Förseglingen på mjukvara, audio-/videoinspelningar, toner/bläckpatroner och kablar får INTE brytas om ångerrätten ska utnyttjas. Denna typ av varor anses vara tagna i bruk när förseglingen bryts och detta medför en minskning av försäljningsvärdet. Därför är det viktigt att du bestämmer dig för om du vill behålla varan eller häva köpet innan förseglingen bryts. Det går att undersöka varorna utan att bryta förseglingen.
Produkter av typen "digitalt innehåll" t.ex. licenser för spel, mjukvara, ljudfiler, videofiler anses ha använts när leveransen har påbörjats, vilket vi anser vara när innehållet görs tillgängligt. Därefter upphör ångerrätten för produkter av typen "digitalt innehåll", som är alla produkter där det inte sker överlämning/leverans av en fysisk vara.

Vår returadress:
ComputerSalg A/S
Tinvej 7
4100 Ringsted
DANMARK


Förpackning och ansvar för returen
Du ansvarar för leveransen av varan, samt för lämplig förpackning vid returen.
ComputerSalg A/S kräver att returen packas noggrant, eftersom det är avsändarens ansvar. T.ex. bör lösa interna komponenter såsom grafikkort, moderkort, hårddiskar och liknande alltid skickas i en antistatisk påse – eller så som du mottog dem.


ComputerSalg A/S rekommenderar att alla produkter packas säkert med lämpliga fyllnadsmaterial (t.ex. bubbelplast eller annat stötdämpande material) och att de packas i en kartong så att produkterna inte kan skadas under transporten.
Notera också att kan de enskilda produkttyperna skadas om kartongen inte fylls helt, då de kan röra sig inuti. Detta trots mycket fyllning.
Det är nämligen kunden som står risken för att varan kommer säkert retur till ComputerSalg A/S.
Du kan även vägra att ta emot produkten från transportören, dock kräver vi att du informerar oss om detta, eftersom det annars förlänger behandlingstiden för ditt ärende.

Återbetalning av belopp
Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka det belopp som du har betalat till oss.
I händelse av en värdeminskning som du har orsakat, dras denna ifrån köpesumman.
Om du utnyttjar din ångerrätt, återbetalar vi alla betalningar vi har fått från dig, inklusive leveranskostnader (dock inte extra omkostnader som tillkommit genom ditt eget val av annan leveransform än den billigaste formen av standardleverans som vi erbjuder), utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från det datum då vi mottagit meddelande om ditt beslut att ångra detta avtal.
Som utgångspunkt återbetalas beloppet till samma betalkort som användes vid köpet. Om detta inte är möjligt, kan återbetalningen göras till ditt bankkonto.
Det är därför viktigt att vi får information om din banks clearing-nummer och ditt bankkontonummer.

5. SÄRSKILDA BESTÄMMELSER FÖR FÖRETAG
Försäljningsvillkoren för företag följer “köplagen”. Vi vill dock uppmärksamma dig på följande;
- Det finns ingen ångerrätt för företag.
- Om service/reparation kan göras direkt med tillverkaren förväntas detta ske.
- Reklamationsberättigade produkter repareras, om möjligt.
- 1 års reklamationsrätt gäller från ursprungligt fakturadatum, med undantag för konsumtionsvaror såsom batterier, toner och bläckpatroner osv. I dessa fall gäller endast 3 månaders reklamationsrätt, om inte tillverkaren erbjuder en längre period. Byte eller reparation resulterar inte i en ny 1-års reklamationstid.
- Vid reklamation står köparen själv för utgifterna för retur av varan till ComputerSalg A/S eller tillverkarens verkstad.

6. REKLAMATIONSRÄTT
När du som konsument handlar på www.ComputerSalg.se har du givetvis 36 månaders reklamationsrätt.
Reklamationsrätten kan dock begränsas av produktens naturliga livslängd. Detta gäller exempelvis batterier, toner, bläckpatroner och andra produkter som betecknas som förbrukningsvaror.
Det betyder att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller avdrag på priset, beroende på den specifika situationen. Naturligtvis krävs att reklamationen är berättigad och att felet inte har uppstått som följd av en felaktig eller annan olämplig användning av produkten.

Konsumentköplagens regelverk tillämpas Ett fel på ett föremål betecknas vanligen ett fel i produktionen, materialfel eller designfel, dvs. garantin täcker normalt inte fel som uppstår genom olämplig användning.
Skulle varan, mot förväntan, gå sönder under reklamationsperioden och omfattas av reklamationsrätten, repareras eller byts defekta varor ut utan kostnad på vår eller tillverkarens verkstad.
Skada på produkten som orsakas av operatörsfel, handhavandefel, modifieringar eller grovt missbruk av användaren, täcks inte av reklamationsrätten. Detta gäller även vid ändring av inmatad strömstyrka på någon relevant komponent.
Varor bör returneras med en kopia på fakturan där tiden för inköpet av den reklamerade produkten framgår. I annat fall kan ärendets handläggningstid förlängas.

Produkter som köpts på ComputerSalg.se levereras med svenska användarinstruktioner, om möjligt, på ett skandinaviskt språk eller engelska. Bruksanvisningen följer vanligtvis produkten i pappersform eller elektroniskt, eller vi kan kontaktas för nedladdning av en användarhandledning.

7. UTNYTTJANDE AV REKLAMATIONSRÄTTEN
Klagomål på en produkt bör göras omedelbart efter att felet har upptäckts och inom rimlig tid. Om en reklamation görs inom 2 månader, kommer reklamationen att anses vara inom en rimlig tid.
For at felet kan rättas till snabbast möjligt, rekommenderar vi att du kontrollerar om din produkt omfattas av direkt service från tillverkaren (informationen kan hittas på www.ComputerSalg.se under Reklamation och Retur och Hitta förfarande för tillverkare), eftersom det kommer att minska behandlingstiden drastiskt och vara lättare för slutanvändaren.
Expeditionstiden främjas av att kontakta tillverkaren, eller den av tillverkaren tilldelade servicepartnern. Detta innebär ofta en snabbare behandling av ärendet än med ComputerSalg A/S som mellanhand. Ofta hämtas eller byts varan direkt på din adress.

Vi uppmuntrar dig att bifoga en förklaring om produktens fel eller defekt i samband med reklamationen, då handläggningstiden annars kan förlängas om felsökning måste göras om förklaring saknas.
Defekta produkter som omfattas av reklamationsrätten kommer därefter att gå över till timtaxa. Om du inte vill att ComputerSalg A/S ska utföra en komplett felsökning, ska den defekta produkten demonteras och skickas separat.

Om du har köpt separata komponenter, antingen enskilda delar eller alla delar för att montera ihop din egen dator, skicka vänligen bara in den produkt som du önskar att reklamera och inte hela datorn.
Om du inte kan identifiera vilken komponent som är defekt kan vi avslå reklamationen, eftersom du måste samarbeta i rimlig omfattning för att vi ska kunna hantera reklamationen.
I dessa fall kommer vi att kontakta dig och kan eventuellt gå med på att hjälpa dig att göra en bredare felsökning mot en avgift (timpriset är SEK 1.499 kr inkl. moms och minst 1/2 timme faktureras).
Du är också välkommen att returnera produkten och utföra felsökningen själv, och reklamera på nytt, när du har fått reda på vilken produkt som är felaktig.”

ComputerSalg A/S ansvarar inte för förlust av kunddata, såtillvida det inte är en direkt följd av svensk lag. ComputerSalg A/S uppmanar därför kunden att ta en kopia/göra en backup på samtliga data. I den mån ComputerSalg A/S kan vara ansvariga, är ansvaret begränsat till den direkta förlusten rörande produkten och inkluderar därför inte indirekta förluster såsom förlorad inkomst, transportkostnader, driftförluster, installationskostnader eller liknande.
Vi återbetalar rimliga fraktkostnader som du kan ha i samband med returen av varan, när reklamationen är berättigad. Du måste som konsument alltid minska din skada och är det så att du har ombudställe på väg till jobbet, står vi inte för den kostnaden, för då skulle du ändå dit. Som konsument kan du alltså inte åka till vilket ombud som helst, utan det valet ska ske med minst olägenhet. Är det så att du handlar en gång i veckan bör du lämpligen ta med dig leveransen då. Du kan inte köra en extra gång enbart för att lämna leveransen till ett ombud. Finns det inga andra sätt att få iväg leveransen först då är vi ersättningsskyldiga för eventuella bensinkostnader.

När du vill göra en reklamation, ber vi dig att skapa en RMA-begäran i förväg, även om detta inte är ett krav.
Detta görs nemt på www.ComputerSalg.se under Reklamation och Retur och kommer att minimera tiden för hanteringen av din reklamation.

Den defekta produkten ska skickas till vår adress:
ComputerSalg A/S
Tinvej 7
DK-4100 Ringsted
DANMARK

När du returnerar varan, ange avsändare på försändelsen samt ev. utfärdat RMA-nummer (returnummer).
Alternativt kan en kopia av fakturan bifogas tillsammans med motiveringen till returen.

OBS! Vi tar inte emot paket som skickas mot postförskott eller liknande försändelser med betalningsansvar för mottagaren.

Kom ihåg att skicka tillbaka varan väl förpackad (helst i originalförpackningen). Vi rekommenderar även att du ber om ett kvitto från transportören så du kan följa paketet fram till oss – samtidigt blir detta normalt sett även en försäkring för innehållet, ifall det skulle komma på avvägar eller skadas.
När reklamationsärendet har godkänts av oss och accepterats som ett privatköp, skickar vi automatiskt en returetikett att sätta på paketet, som du kan använda för att returnera varan utan kostnad. Var vänlig att vänta tills du fått etiketten, innan du skickar tillbaka varan till oss.
Vi rekommenderar dock att du kontaktar oss eller skapar ett RMA-ärende, så vi kan skicka en returetikett till dig i förväg.

ComputerSalg A/S följer ARN beslut.

Information om klagomålsmöjlighet
Om du vill göra ett klagomål beträffande ditt köp av en vara eller tjänst eller behandlingen av ditt ärende, ber vi dig att göra detta skriftligen till ComputerSalg A/S till e-postadress [email protected], med en utförlig beskrivning av vad som skett samt önskad åtgärd. Du kan också skicka ett rekommenderat brev till adress:
ComputerSalg A/S
Tinvej 7
DK-4100 Ringsted
DANMARK

På så sätt kommer din begäran att behandlas av ansvarig person och du kommer att få svar tillbaka snarast möjligt – var dock medveten om att ärendet kommer att undersökas grundligt innan du får svar, så räkna med några dagar innan svaret kommer. Återbetalning vid reklamation kommer ske inom skälig tid. Vi förbehåller oss dock rätt att kontrollera varan för att fastställa felet.
Om det inte går att komma fram till någon acceptabel lösning direkt tillsammans med oss på ComputerSalg A/S, kan klagomål lämnas enligt något av följande;


Ett klagomål på en vara eller tjänst som köpts hos oss kan lämnas till:
ARN – Allmänna reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm
SVERIGE

Du kan lämna in ett klagomål till ARN via www.arn.se om deras villkor är uppfyllda.

Europeiska kommissionens klagomålsportal online kan också användas för att lämna in ett klagomål.
Det är särskilt viktigt om du är en konsument som är bosatt i ett annat EU-land.
Klagomål lämnas in till: http://ec.europa.eu/odr/
När du lämnar in ett klagomål ska du ange vår e-postadress [email protected].
ComputerSalg.se är certifierade av Trygg e-handel, en certifiering som tagits fram av flera stora konsumentorganisationer i Sverige för att garantera dig en säker e-handel.
Se mer om märkningen här: http://www.tryggehandel.se/trygg-e-handel/om-trygg-e-handel/

När du har handlat i en e-handel som är certifierad av Trygg e-handel, omfattas du dessutom av deras köpskydd, vilket betyder att du t.ex. kan lämna in ett klagomål på en webbutik direkt till Trygg e-handel här:
http://www.tryggehandel.se/certifierade-e-butiker/lamna-klagomal/

Läs mer på www.tryggehandel.se eller skicka e-post till [email protected].

8. RETURNERADE VAROR SOM INTE ÄR FELAKTIGA
Genom att skicka felaktiga eller trasiga varor till ComputerSalg A/S, där ett fel eller en defekt som definierats och specificerats av kunden inte kan konstateras (eller om felet inte omfattas av garantin/reklamationsrätten), kommer varan att skickas tillbaka till kunden. En undersökningsavgift tillkommer.
Undersökningsavgiften är 1.499 SEK per timme inkl. moms, minsta debitering är 0,5 timme.
Testavgiften beräknas utifrån tidsåtgång i samband med testning och felsökning.

9. DINA PERSONUPPGIFTER
För att du ska kunna ingå ett avtal med oss via webbplatsen måste du registrera dig med följande personuppgifter:
. namn
. adress
. telefonnummer
. e-postadress
. (organisationsnummer för företag)

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varan till dig.
Personuppgifterna registreras hos ComputerSalg A/S och lagras i 5 år (5 år på grund av kraven i den svenska Bokföringslag). Därefter raderas uppgifterna.
När vi samlar in personuppgifter via vår webbplats säkerställer vi att det alltid sker med ditt uttryckliga medgivande. På så sätt får du kännedom om exakt vilka uppgifter som samlats in och i vilket syfte.
Dataansvarig är: Direktören för ComputerSalg A/S.
Vi lagrar inte kunduppgifter krypterat. Vi överför inte kunduppgifter krypterat.

Uppgifter som lämnats till www.ComputerSalg.se ges inte vidare och säljs inte på något sätt till tredje man, och vi registrerar inga känsliga personuppgifter.
Som registrerad hos ComputerSalg A/S har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att få veta vilka uppgifter om dig som registrerats. Dessa rättigheter har du enligt personuppgiftslagen och frågor i samband med denna ställs till ComputerSalg A/S via e-post: [email protected].